A táplálkozástudomány sokszínűségét és fejlődését mutatta be március 9-én a Táplálkozástudományi Szakemberek I. Országos Konferenciája. A tanácskozásra a Debreceni Egyetem kutatói és táplálkozástudományi mesterképzésben részt vevő hallgatói mellett többek között az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóságtól, a Semmelweis Egyetemről, a Budapesti Gazdasági Egyetemről és a Pécsi Tudományegyetemről is érkeztek szakértők.
2019 03 11 Tudományos konferencia
-
Szerző HajduPress
- Categories: AlföldTv
- Tags: A Mi Egyetemünk
Kapcsolódó cikk
Klassz Karácsony a Fórum Bevásárlóközpontban - videóval
Szerző
Kiss Tamás
2025.11.24.
Debreceni úszó az Országos bajnokság döntőjében
Szerző
Barna Marci
2025.11.08.
Science Cafe - fókuszban a szezonális vírusok
Szerző
Barna Marci
2025.10.03.