A divat volt a desszert az idei Zamat Fesztiválon

A finomságok mellett az aktuális trendek is terítéken voltak.

Rekordkísérlet, telt házas koncertek, szakmai beszélgetések – nem csupán ízletesre, de izgalmasra is sikerült az idei Zamat Fesztivál. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Marnevall Zrt. egy 2,3 négyzetméteres rántott húst készített.

A fogás 150-szer nagyobb volt egy normál méretű rántott húsnál. A rekord összejött, amit a Magyar Rekordok Szövetsége hitelesített is. Az óriás rántott hús mellett élőben kísérhette végig sztárséfek főzését is a közönség, de szakmai beszélgetéseknek is tanúi lehettek,

A gourmet fogások mellett a desszert a divat volt,

amit a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont tálalt.

Kiss Lóránt, a HajduPress fotósa minden nap a helyszínen volt, a képeiből most az olvasóinknak is szervírozunk némi kóstolót.

1 / 8
Exit mobile version