A Loki meccse után szenvedtek halálos balesetet

Mint arról beszámoltunk, hárman meghaltak egy közúti balesetben a 81-es számú főúton péntek éjszaka. A fehérvári drukkerek a Vidi-Loki meccsről tartottak hazafelé.

A Mol Vidi FC honlapja azt írja, pénteken 22.30-kor összeütközött három személygépkocsi a 81-es főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó térségében. Az egyik autóban hárman utaztak, akik a baleset következtében életüket vesztették. A másik két autóban ülőket a tűzoltók szabadították ki a roncsokból. Információnk szerint az áldozatok a Vidi – Debrecen bajnoki mérkőzésről tartottak hazafelé, amikor bekövetkezett a katasztrófa.

A klub részvétét fejezi ki mindhárom áldozat családja felé, a sérülteknek pedig mielőbb teljes felépülést kíván!

Két éve debreceni szurkolók szenvedtek halálos balesetet, 2016. február 27-én 21 óra 30 perc körül két lengyel rendszámú járműszerelvény haladt Debrecen irányából Berettyóújfalu irányába a 47-es számú főúton, amikor a 32. kilométerszelvényben az első jármű pótkocsijáról a hátsó kerék levált a tengelyről és nekicsapódott egy Debrecen irányába közlekedő Volkswagen típusú személygépkocsinak. A gépkocsi vezetője ennek következtében elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalba és frontálisan összeütközött a második lengyel forgalmi rendszámú kamionnal. Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Exit mobile version