A sikerkovács: debreceni sportcsúcs, kulisszatitkokkal

A Lorinvest Média “Alföld Fórum” néven nagyszabású, szakmai és egyben szórakoztató jellegű nyilvános kerekasztal-beszélgetést szervez, 2020. március 12-re a debreceni sportélet tematikájában, amelyre szeretettel és tisztelettel várnak minden érdeklődőt.  

A Tóth Csaba Zsolt moderátor által vezetett fórumon a legfontosabb látványsportok meghatározó debreceni klubjainak (többek között DVSC labdarúgás, DVSC kézilabda, DEAC kosárlabda, DEAC jégkorong, DVSE vízilabda) vezetőit látják vendégül egy nyilvános kerekasztal-beszélgetés erejéig, a szakmai kérdéseken és az anyagiakon túl kulisszatitkokra is fény derülhet majd. 

A rendezvény célja kiszolgálni a sportszerető közönséget egy érdekes programmal, egyedi információkkal, hozzájárulni a debreceni sportélet fejlődéséhez és megszokottól eltérően bemutatni a klubokat. A beszélgetésre elfogadta a felkérést Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője, Róka Géza, a DVSC labdarúgócsapatának cégvezetője, Ábrók Zsolt, a Loki női kézilabdacsapatának ügyvezetője, Becsky István, a DEAC férfi kosárlabdacsapatának szakosztály-vezetője, a Debreceni Vízilabda Klub elnöke és Fodor András, a DEAC jégkorongcsapatának szakosztály-vezetője is.

A következő napokban röviden bemutatjuk az Alföld Fórum résztvevőit. Elkezdtük az egyetlen hölggyel, folytattuk egy sportimádó úrralőt követte a jogász sportvezető, majd jött a jégkorong szerelmese. Természetesen kézilabda képviselője sem hiányozhat a felkértek köréből. Ábrók Zsolt, a DVSC-Shaeffler női kézilabdacsapatának ügyvezetője immár hat éve bizonyít klubvezetőként. Igencsak nehéz helyzetben került jelenlegi pozíciójában, azonban az elmúlt évek alapján akár sikerkovácsként is jellemezhetjük: a Loki női kézisei válogatottakat adnak, folyamatosan jól szerepelnek, és évről évre újra kiléphetnek a nemzetközi porondra is. Ábrók Zsolt vallja, hogy húszéves korra el kell dőlnie, hogy valakiből lesz-e élvonalbeli kézilabdázó, ennek szellemében folyik a munka a klubnál, és ennek szellemében mutatják meg magukat újabb és újabb tehetségek a Lokiban.

Ábrók Zsolt igen mondott a március 12-i rendezvény felkérőjére. Érdemes lesz őt is meghallgatni!

Időpont: 2020. március 12.

Tervezett időtartam: 17:30 kapunyitás, 18:00-19:30 beszélgetés, 19:30-20:00 kötetlen eszmecsere

Helyszín: Nagyerdei Stadion, Red & White 

Szervező: Lorinvest Média és A Célravezető.

Néhány kérdés, melyekről szó esik majd:

Mi a legfontosabb jellemzője a klub brandjének? Mi a klub legfőbb értéke? Mi a jövőképe?
Melyek azok a napi nehézségek, amit a szurkolók nem látnak? Mivel kell megküzdeni a mindennapokban?
Utánpótlás-nevelés: mikor eredményes a munka? 
Miként kezelik a kritikákat, illetve a sikereket?

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött annak érdekében, hogy mindenki komfortos körülmények között élvezhesse a beszélgetést.
REGISZTRÁLNI ITT LEHET!

CSATLAKOZÁS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT!

Exit mobile version