CENTER Magazin Csinta Samuval és Bereczky Attilával

A népszerű Press-Szó és a GyermekPress-Szó mellett sportos beszélgetős magazinműsort is kedvelnek a nézők az Alföld Televízióban. 

A Center sportmagazin nem az unalomig ismételgetett közhelyekre épül (a múlt héten sok helyzetet hagytunk ki, a jövő héten vigyázni kell az eladott labdákra, ponttal vagy pontokkal szeretnénk zárni a meccset, stb., stb., stb.), inkább a sport lényegére koncentrál: Tóth Csaba Zsolt műsorvezető jeles sporvezetőkkel, sportolókkal, edzőkkel, szurkolókkal, kommunikációs szakemberekkel beszélget arról, melyek életük, életünk meghatározó sportélményei, kudarcai, emellett olyan tabutémákat is feszeget, mint a játékvezetők, a szurkolók szerepe vagy a "mocskos anyagiak".

A legújabb adás itt, alább is megtekinthető. A műsorban Csinta Samu szakíró, a Nemzeti Sport publicistája, sportvezető, a Sepsi OSK (Sepsiszentgyörgy) labdarúgócsapatának klubigazgatója és Bereczky Attila, a Nemzeti Sport újságírója, a DVSC-Schaeffler női kézilabdacsapatának kommunikációs igazgatója beszél az élvonalbeli sportklubok nyilvánosság előtti életéről, a kommunikáció és klubmenedzsment problémáiról, és persze a magyar foci más kérdéseiről is. 



 

Exit mobile version