El clasico: a Real Madrid jó játékkal győzött a Camp Nou-ban

A Real Madrid csapata a héten a Bajnokok Ligájában elszenvedett hazai vereség után, ma idegenben a Barcelona vendégeként lépett pályára a Camp Nou-ban, és 1:3 arányú győzelmet aratott.

Az első félidő ötödik percében Benzema tálalt a remekül kilépő Valverde elé, aki fantasztikusan lőtt magasan a kilépő Neto mellett a kapu jobb felső sarkába, ezzel a találattal nagyon hamar vezetést szerzett a királyi gárda. Nem kellett sokáig várni a Barcelona válaszára, már a kilencedik percben sikerült egalizálnia az állást Ansu Fati révén. A rendkívül jó és izgalmas játékot hozó összecsapáson a második félidőben a kapu előtti, Ramos elleni szabálytalanságért megítélt büntetővel vezetett ismét a Real Madrid a 63. percben. Az egyenlítésért küzdő katalán klub egyre jobban kinyílt és ezt sikerült kihasználnia a csereként pályára lépő Modric-nak a rendes játékidő utolsó percében.

Érdekes és élvezhető meccs kerekedett az idei szezon első klasszikusából, ahol Zidane edző jól feltüzelt csapata megérdemelten szerezte meg a három pontot a kapu előtt nagyon pontatlanul játszó Barca ellen. Messi küzdött és hajtott, de szabadrúgásai ma nem jelentettek igaz veszélyt a fővárosiak kapujára.

Spanyol bajnokság, La Liga:

7. FORDULÓ
FCBarcelona–Real Madrid 1–3
Barcelona, Camp Nou, zárt kapuk mögött. Vezeti: Martínez Munuera.
BARCELONA: 
Neto – Dest, Piqué, Lenglet, Alba (Braithwaite, 87.) – Busquets (Trincao, 81.), De Jong – Pedri (Dembélé, 81.), Coutinho, Fati (Griezmann, 81.) – Messi. Vezetőedző: Ronald Koeman.
REAL MADRID: 
Courtois – Nacho (L. Vázquez, 43.), Varane, Ramos, F. Mendy – F. Valverde (Modric, 69.), Casemiro, Kroos – Asensio (Rodrygo, 81.), Benzema, Vinícius. Vezetőedző: Zinédine Zidane.
Gólszerző: Ansu Fati (8.), ill. F. Valverde (5.), Ramos (63. – 11-esből), Modric (90.)

Exit mobile version