Elmerül a rozéban a Nagyerdei Víztorony

A hétvégén rendezik meg az I. Rozé és Habzóbor Fesztivált a debreceni Nagyerdei Víztoronyban.
 

Ha romantikus randihelyszínt keres, esetleg kiruccana a családdal vagy csak egy bormámoros baráti beszélgetésre vágyik, akkor irány a Nagyerdő, ugyanis ezen a hétvégén rózsaszínbe öltözik a Nagyerdei Víztorony, mivel hagyományteremtő jelleggel rendezik meg először a RozéTorony rozé és habzóbor fesztivált. Több mint 24 termelő ízlelőbimbókat gyönyörködtető habzó borait kóstolhatják meg a kilátogatók.

Az első 200 érkezőt a Törley jóvoltából pezsgővel vendégelik meg. A borkészítés iránt érdeklődők neves borászok előadásain és filmvetítésen mélyülhetnek el a szakma rejtelmeiben. A habzó nedűk mellett remek zenei csemegékbe is belekóstolhatnak a kilátogatók. Napközben lemezlovasok, este pedig a zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról. Pénteken az idei Dal tehetségkutatón előkelő helyezést elérő Soulwave, szombaton pedig a blues és a country királyai: Csótánydzsó és A Nyughatatlan lép a Víztoronykert színpadjára. A kultúrára éhes közönség Szász Zsuzsa és Erdős Mária kiállítását nézhetik meg a H2O Galériában, melyet vasárnap az alkotók személyesen mutatnak be. Napközben a gyerekeket kézműves foglalkozással várják.

A vasárnapi nap a gyermekeké lesz. 11.00 órától Kíváncsi Katica és Mesezenekara valamint kézművesfoglalkozás várja az apróságokat, délután a Lángoló Csigák Zsonglőrcsapat jóvoltából „zsonglőriskolában” vehetnek részt valamint, saját maguk is készíthetnek eszközöket a zsonglőrködéshez!

A belépés 12 éves kor alatt ingyenes.

A jegyárak pénteken 16.00-18.00 között 500Ft, 18:00-tól 1000Ft.
Szombaton 14:00-18:00 között 500 Ft, 18:00-tól 1000Ft.
Vasárnap a rendezvény ingyenesen látogatható.
 

A látogatók magunkkal vihetik a házikedvenceket is, ugyanis a rendezvény kutyabarát!

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/320203791730346/

Exit mobile version