Emberölési kísérlet Debrecenben- három emberre gyújtottak rá egy lakókocsit

Fotó: police.hu

A rendőrök befejezték a nyomozást, az ügy a bíróságon folytatódik.

Megrázó ügyben zárta le a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n megjelent információk szerint. Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, két férfi 2021.áprilisában felgyújtott Debrecenben, a Benedek Mihály utcában egy lakókocsit, melyben három ember tartózkodott. Már a helyszíni szemle során kiderült, hogy a tűz nem véletlenül keletkezett.

Videó: PoliceHungary

A nyomozás adatai szerint T. Tamás és G. József miután megjelent a lakókocsiban, előzetes szóváltást követően megverték a sértettet, aki eszméletét vesztette. Az egyik gyanúsított meggyújtott egy törülközőt, amire társával együtt több éghető dolgot is ráraktak, majd elmenekültek a helyszínről. A súlyosan sérült sértettet és a lakókocsiban alvó két személyt az egyik ismerősük segítette ki a lángoló trailerből.

A rendőrök még aznap elfogták és előállították a feltételezett elkövetőket, akiknek előzetes letartóztatását pár nappal később el is rendelte a Debreceni Járásbíróság. A nyomozók lezárták az ügyet, ami a bíróságon folytatódik.

Exit mobile version