Karatéból szerelem: ismét itt egy páratlan debreceni páros

Mint azt hírül adtuk, 10 részes, új műsorsorozat indult Páratlan debreceni párosok címmel az Alföld Televízióban.

A műsorfolyam olyan ismert debrecenieket mutat be, akik együtt is élnek és együtt is dolgoznak: 9 házas- és 1 testvérpárt. Vannak köztük fiatalok és 40 éves házasok is, szóba kerülnek a párkapcsolati, a munkaügyi és az érzelmi szempontok egyaránt.

Debreceni házaspárok kerülnek tehát reflektorfénybe: őszinte, meghitt beszélgetések, párokkal, akik nemcsak a magánéletben de a munkájukban, hivatásukban is egy útra léptek. Párok, akik őszintén mesélik el megismerkedésük történetét, és azt hogyan tudnak a magánélet mellett a munkában is egy sikeres párt alkotni. A párkapcsolat erősíti a közös munkát, vagy éppen a közös munka erősíti a házasságot, többek között erről is kérdezi őket Tóth Edina, a műsor ötletgazdája, a debreceni Devidion Rendezvényszervzés koordinátora.

A Páratlan Debreceni Párosok ötödik adásában július 17-én, szerdán 20 órakor Badar Attila és Badarné Krista Andrea lesz a főszereplő. Karatéból szerelem, szerelemből karate: egy tényleg páratlan történet a KIYOSUMI SE Dojo-ból! Nem érdemes kihagyni!

Exit mobile version