Megnyílt a Krones karrierközpontja Debrecenben

Hatékony és gyors tájékoztatást kaphatnak az érdeklődő munkavállalók a Krones Hungary Kft. tevékenységéről, valamint a meglévő munkalehetőségekről a vállalat Piac utcán nyílt Karrier-központjában. A cég új, debreceni gyáregysége több száz munkalehetőséget teremt a városban.

A Krones Karrier-központjának legfontosabb feladata, hogy folyamatos tájékoztatást adjon a város lakóinak, az érdeklődő munkavállalóknak a vállalat tevékenységéről. „Fontos volt számunkra, hogy létrehozzuk a Karrier-központot, hiszen cégünk egyik alapja a jó kommunikáció, és az átláthatóság. Szeretnénk, ha az emberek tudnák, mi a Krones, mit képviselünk, és legfőképp azt, hogy milyen munkalehetőséget kínálunk számukra.” -mondta Pascal Maennche, a Krones Hungary Kft. ügyvezetője.

A cégcsoport a folyamat-, töltés- és csomagolástechnológia területen, ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemeknek tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat. Az ünnepélyes átadón a vállalat HR igazazgatója elmondta: számos pozíció betöltésére lesz lehetőség, hiszen az egyedi gyártógépek, az információs technológiai megoldások, a gyártervezés, valamint a logisztikai rendszerek is szakképzett munkaerőt kívánnak. 

A magyar vállalat a termelése során kiemelt hozzáadott értékkel számol, ezért fontos a munkavállalók tapasztalata, és magas szintű tudása. A vállalat többek között a szakképzés, és az egyetemi oktatás minősége miatt döntött úgy, hogy Debrecenben építi meg új gyáregységét.
A Krones AG jelenleg több mint 16.000 embert foglalkoztat világszerte, a 23 milliárd forintos beruházás keretében létrejövő debreceni gyáregység pedig szeptemberre mintegy 500 új munkahely betöltését teszi lehetővé a cívisvárosban.

Fotók: Pénzes László

Exit mobile version