Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 5G

Tegnap egy magyar nyelvű online esemény keretein belül a Xiaomi bejelentette, hogy hazánkban is megkezdődik a sokak által teljesítménysztár jelzővel felruházott Redmi Note 10 5G forgalmazása.

Az biztos, hogy a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G képes készülék a Xiaomi Redmi Note 10 5G. Azonban ez ne tévesszen meg senkit, mivel nem kell komolyabb kompromisszumot sem kötnünk a minőség vagy a teljesítmény rovására. A MediaTek Dimensity 700 processzor (7nm), a dual 5G SIM és az integrált modem általában a prémium kategóriájú készülékek kiváltsága. Az igazán impozánsra sikerült 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést. Ez pontosan mit is jelent? A videó streameknél 30 Hz-es a frissítési sebesség, míg a közösségi média felületeinek böngészése közben már 60 Hz-es és játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. A készülék ezen tulajdonsága garantálja az optimális akkumulátorhasználatot és ezzel biztosítja a leggördülékenyebb felhasználói élményt.

Redmi Note 10 5G
Redmi Note 10 5G

A mobil hátlapján három kameraegység figyelhető meg. Megtalálható itt egy 48 MP-es fő kamera, egy 2 MP-es makró kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzor. Az előlapon pedig egy 8 MP-es szelfikamera kapott helyet. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es értéket képvisel és 18 W-os gyorstöltésre képes. Továbbá nem maradt ki a 3,5 mm-es Jack csatlakozó és az infravörös port sem a repertoárból.

Külön érdemes kiemelni azt, hogy az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át, egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

Mi Smart Band 6

A tegnapi napon ráadásul bemutatkozott a vadonatúj Mi Smart Band 6 is, mely a Xiaomi népszerű viselhető termékcsaládjának legújabb tagja. Az 1,56″-os AMOLED kijelzője a képeket és információkat nagy felbontásban, jól olvashatóan jeleníti meg. Összesen 30 mozgásformát tartalmaz és a leggyakoribb 6 edzésformánk nyomon követését is beállíthatjuk rajta. Mindemellett számos egészségügyi paraméterünket is méri az új Mi Smart Band, mint például a véroxigénszintünk, a szívritmusunk vagy az alvási adataink.


Forrás: Xiaomi Magyarország


Kövesd a legfrissebb telekommunikációs híreket a tech rovatban!

– TheMobilTrend blog –

Exit mobile version