Sok baleset történt: íme a bajkrónika

Pénteken és vasárnap közúti baleset miatt vonultak a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók. Szombaton kigyulladt egy autó motortere Debrecenben. Biharnagybajomban ágy és ágynemű égett, a tűzhöz önkéntesek is vonultak. A Katasztrófavédelem összefoglalója.
 

Pénteken késő délután két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben, a Nádor és a Füredi út kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez. Az egység átvizsgálta a járműveket, majd áramtalanította azokat. A mentőszolgálat egy embert szállított kórházba.

Berettyóújfalu és Tépe között este egy traktor és egy személygépkocsi ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, ők az áramtalanítást végezte el.

Debrecenben, a Dóczy József utcában szombat délelőtt egy autó motortere kigyulladt. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők eloltották a tüzet. A tűzoltók átvizsgálták a járművet, áramtalanították és a visszahűtését végezték el.

Egy házban ágy és ágynemű égett Biharnagybajomban, a Béke telepen. A püspökladányi hivatásos egység mellett a biharnagybajomi önkéntes tűzoltók is vonultak, akik két vízsugárral fékezték meg a tüzet. Az ott lakó ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Délután egy szén-monoxid érzékelő adott le figyelmeztető jelzéseket egy családi házba Komáiban, a Rákóczi utcában. A komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik méréseket végeztek. A levegőben valóban szén-monoxid volt. A tűzoltók átszellőztették a házat, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított további vizsgálatra.

Vasárnap délután a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották Debrecenbe, a Hadházi út és a Zákány utca kereszteződésébe, ahol két autó összeütközött. A tűzoltók a járművek átvizsgálása után az áramtalanítást végezték el.

Hajdúszoboszlón, a Kabai úton is közúti baleset történt vasárnap. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az autók áramtalanítása mellett egy embert az egyik összeroncsolódott autóból kéziszerszámok segítségével szabadítottak ki. A mentőszolgálat két sérültet szállított kórházba.

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP,

Exit mobile version