Szavazz és nyerj értékes könyvutalványt!

2020. február 10-én bemutatták a Richter Anna Díj második évadának legjobb 12 pályázatát.

A négy kategória 3-3 döntős csapatának bemutatkozása a szavazási időszak végéig, 2020. március 8. éjfélig megtekinthető a richterannadij.hu oldalon. A nagyközönség kategóriánként 1-1 szavazattal támogathatja a döntősöket, a kampány időszak végén legtöbb szavazattal rendelkező pályázó kapja a Richter Anna Díj közönségdíját, és a vele járó 4 millió forintos támogatást, melyből a projektterven leadott költségvetés szerint megvalósíthatja jobbító ötletét.

Szavazatot adhat le minden 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár. A szavazat leadásak érvényes egy e-mail címet kell megadni, amely címre egy szavazatmegerősítő link érkezik. A megerősítő linkre kattintva válik a szavazat érvényessé.

Egy e-mail címmel kategóriánként egy, tehát összesen négy szavazat adható le.

A szavazat leadásokot a szavazók nyilatkoznak, hogy részt kívánnak-e venni a nyereményjátékban. A részvételi szándékkal egyidejűleg elfogadják, hogy a megadott e-mail címmel részt vegyenek a sorsolásban.

A szavazási időszak alatt hetente egy nyertest sorsolunk ki a következő időpontokban:

február 17.: A február 10-16-ig szavazók között,

február 24.: A február 17-23-ig szavazók között,

március 2.: A február 24 – március 1-ig szavazók között,

március 9.: A március 2-8-ig szavazók között.

A nyeremény hetente egy darab 10.000 Ft-os könyvutalvány. A szerencsés nyertest a szavazatához megadott e-mail címen értesítjük, a sorsolás és kiértesítés után Facebook oldalunkon is hírt adunk annak megtörténtéről.

A részletes nyereményjáték szabályzatot ITT olvashatjátok.

Exit mobile version