Színtiszta hazugság: aki mást mond, az hülye

Vége, ennyi. Dehogy a 24. órában vagyunk … Lótúrót! Körülbelül az 56-ban vagyunk. Ezek jönnek, áramlanak, szivárognak, közülük néhányan meg ölnek. Válogatás nélkül, aljasul. Ma már úgy kell élnünk, mint ezek: robbantások, leszámolások, torokvágások. És még mindig akad 1-2 idióta, akinek fontosabb a kenőpénz, a nemlétező és lehetetlen integráció, a saját nemi szervének ápolgatása. Ma rettegünk repülőre ülni (a józan többség), ma retteghetünk attól, hogy kávézás közben agyonlőnek-eltipornak egy kamionnal bárhol, bármelyikőnet. Köszi, gyerekek, tényleg: KÖSZI!
 

De indulatok helyett nézzünk tényeket:
 

2001. 09. 11-e óta 18 nagyobb terrortámadás rázta meg a nagyvilágot.

A világ egyik legkedveltebb nyaralóhelye, Tunézia is célponttá vált, a vérengzések miatt évi 8 millió turistát bukott az egyébként is nyomorból, forradalomból lábadozó ország.

2015 márciusában 3 terrorista támadta meg a Bardo Múzeumot, 24 embert öltek meg, zömében turistákat.
2015 nyarán egy gumicsónakkal érkező vadállat Sousse egyik strandján 38 embert lőtt agyon, főleg brit turistákat.
2015 – Charlie Hebdo (no comment)
2015. november 13-án este terrortámadás-sorozatot követtek el előre megtervezett akció keretében Párizs különböző pontjain géppisztollyal felfegyverkezett terroristák, akik ártatlanokra lövöldöztek, és több robbantást hajtottak végre forgalmas helyeken.
2016. március 22-én három robbantásos merénylet történt Brüsszelben: kettő a repülőtéren, egy a Maelbeek metróállomáson. A támadásnak 32 fő civil áldozata volt, három elkövető is meghalt. A sebesültek száma kétszáz fölött volt. Két magyar állampolgár – egy kormányalkalmazott és egy helyi cég dolgozója – sebesült meg a merénylet során. A történteket az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára.

2016. július 14-én késő este Nizzában, a híres tengerparti Promenade des Anglais sétányon a Franciaország nemzeti ünnepét ünneplő tömegbe hajtott nagy sebességgel egy bérelt teherautóval a 31 éves tunéziai származású nizzai Mohamed Lahouaiej Bouhlel, aki közben fegyverével a rendőrökre is lőtt. A teherautót végül a rendőrök megállították, a sofőrt pedig lelőtték. A támadást mintegy másfél nappal később az Iszlám Állam vállalta magára.

Július 18-án egy tizenhét éves afgán fiú baltával és késsel támadt egy vonat utasaira Würzburgnál. Öt embert sebesített meg, ketten életveszélyben vannak. Riaz A. az Iszlám Állam nevében követte el a támadást, erről egy videót is közzétett.
Néhány nappal később, pénteken délután egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár kilenc embert megölt, huszonegyet megsebesített Münchenben. A német rendőrség „klasszikus ámokfutásnak” minősítette az esetet. A fiút gyakran szekálták az iskolában, depressziós volt. Az áldozatok között egy magyar állampolgár is volt.

Vasárnap délután a Stuttgarthoz közeli Reutlingenben egy 21 éves szíriai menekült machetével ölt meg egy lengyel nőt egy török gyorsbüfében.
 

A normandiai Rouen közelében fekvő Saint-Etienne-du-Rouvray településen öt embert – egy papot, két apácát és két hívőt – ejtett túszul a két támadó. A 84 éves papnak elvágták a torkát, és egy további túszt súlyosan megsebesítettek az elkövetők, akiket a rendőrség agyonlőtt. A francia államfő azt mondta, hogy a terroristák tettük elkövetésekor az Iszlám Állam dzsihadista szervezetre hivatkoztak.

Mindezek után még mindig lehet olyan hangokat hallani, miszerint ennek vagy annak

"semmi köze a migrációhoz."
 
Ugyan már, kérem! Mégis akkor mi az apám füléhez van köze? Vagy csak úgy, az európai szilvafákon nőnek ezek? Nevetséges. Szánalmas. Olyan az egész, mintha beszívott drogosok eszeveszett öngyilkos rituáléját néznénk a hírekben, miközben nem ők halnak meg a túladagolásban, hanem a szemlélő ártatlanok.

A lényeg: az irány kifelé van. Az integráció ötlete totális öngyilkosság. A kerítés zseniális ötlet. Az új határőrízeti rendszer gondolata remek. A lába nyomát is meg kell csókolnunk annak, aki megment minket e rohadt vésztől.

Hogy megmaradunk-e, vagy eltipornak bennünket is? Gőzöm nincs. Egyelőre legyünk hálásak, mert élünk, és távolról borzongunk. Hogy a 24. órában vagyunk-e? Nem.

Több ezer potenciális gyilkos van Európában, mert nyitott szívvel, ész nélkül beengedték őket évtizedekkel ezelőtt. Dehogy a 24. órában vagyunk, évekkel el vagyunk csúszva. Aki mást mond, az vagy szívott valamit, vagy öngyilkos, vagy fél (mint én is) vagy csak simán hülye.

KB

Exit mobile version