Újabb debreceni vendéglátóhelyet zártak be fél évre

Fotó: felvidek.ma

Az üzemeltető már többször megszegte a védelmi intézkedéseket a rendőrség szerint.

Újabb debreceni vendéglátó egységet zárt be a rendőrség fél évre, amiért a jelenleg hatályos védelmi intézkedéseket nem tartotta be az üzemeltető. A szokásos napi koronavírussal kapcsolatos sajtótájékoztatón Kiss Róbert alezredes elmondta, hogy az elmúlt hétvégén két városban, Karcagon és Debrecenben volt szükség ilyen szankcióra. Kifejtette:

Vasárnap Debrecen város területén ellenőrizték az egyik vendéglátó üzletet, amit nyitva találtak és ott az üzemeltetőn illetve az alkalmazotton kívül további egy személy tartózkodott aki nem viselte a maszkot és szeszesitalt fogyasztott. Megállapítottuk a helyszínen, hogy a vendéglátó üzlet üzemeltetője sokadik alkalommal szegte meg a védelmi intézkedést, ezért az üzlet hat hónapos bezárásáról hoztunk döntést.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai szabálysértési feljelentést tettek az eset után.

Nem ez az egyetlen hasonló eset Hajdú-Bihar megyéből. Nemrég egy kabai italbolt járt hasonlóképpen, előtte pedig egy debreceni csemegeboltot is bezáratott a rendőrség ideiglenesen, hiszen egy ellenőrzés alkalmával 5 személyt találtak a bolt raktárában, akik szintén maszk nélkül iszogattak, megszegve a hatályos járványügyi szabályokat.

Exit mobile version