UniPass kártya + Libri = 15% kedvezmény

A Debreceni Egyetem UniPass kártyája megújította szerződését a Librivel, így bizonyos napokon idén is kedvezményesen lehet vásárolni könyveket, akár a Fórum Debrecenben is. Például januárban 25-én és 26-án.

A Librivel idén is megújításra került szerződés értelmében a UniPass kártyatulajdonosok a Fórum Debrecen 1. emeletén található Libri Debrecen Könyvesbolt mellett Budapesten, Miskolcon, Nyíregyházán és Szolnokon is engedményesen vásárolhatnak.

Forrás: facebook.com

A Debreceni Egyetem hallgatói 15%, az egyetem dolgozói 20% kedvezménnyel vásárolhatnak, de ez nem vonatkozik az akciós termékekre és szolgáltatásokra, valamint az online vásárlásra.

A kedvezményt az alábbi napokon tudjátok igénybe venni:

Az UniPass kártyarendszer a Debreceni Egyetem tulajdona. Ez a kártya kifejezi tulajdonosának a Debreceni Egyetemhez tartozását. Célja az egyetem területén belül a személyazonosság igazolása, valamint azon szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása, melyet a kártya tulajdonosa az egyetemen belüli szolgáltatóktól igényelt és kapott. A Librin kívül még az Aquaticum Debrecenben és a Hotel Divinusban is kedvezményre jogosít.

Libri Debrecen

Csak hozd magaddal UniPass kártyád a Fórumba, és válogass több ezer könyv közül!

Exit mobile version