A DKV is jelen lesz a Debrecen Drive-on

Fotó: Kiss Lóránt

A Társaság várja az érdeklődőket 2024. május 25-26-án a Debrecen Drive-on, a Nagyerdei Stadiont övező, zöld környezetben, a már megszokott helyen. Az ország legnagyobb járműipari seregszemléjének több mint 50 ezer m2-es területén a DKV Zrt. is ott lesz.

Keresd a legújabb csuklós Mercedes Conecto autóbuszt, a környezetkímélő Solaris trolibuszt, vagy Debrecen egyik legzöldebb járművét, az eCitaro autóbuszt a DRIVE-on!

Játssz a DKV-val idén is! Az idei évben a közlekedésbiztonság mellett, az évfordulóké a főszerep!

Tedd próbára tudásod kvízzel, vegyél részt a megújult holttér játékon és teszteld milyen, amikor elterelik a figyelmed a zebrán történő átkelés közben.

Légy te a leggyorsabb szabadulóművész! 2023 után visszatér a nagysikerű szabadulóbusz. Az elektromos járművet a DKV központi rendezvényterén, a Debrecen Drive kordonjain belül találjátok meg. Nyomozz úgy, hogy még Columbo is megirigyelje!

A játékok mellett 2024. május 25-én, szombaton, a társaság a Rolling Kids csapatával együttműködve, ismét szlalompályával készül a gyermekeknek és felnőtteknek, ahol számtalan két-és négykerekű, lábbal hajtható jármű várja majd az élményekre szomjazó családokat.

Mini Drive

A társaságot a JövőMenők fiatal legénysége képviseli majd a versenyen, akik ismét a Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz mintájára épült mini Zöld Busszal szállnak harcba a győzelemért.

Az idén megújult arculatú versenygép 2022-ben elnyerte a Legszebb busz díjat, a kis csapat lelkesedését jól mutatja, hogy 2023-ban a Legmosolygósabb csapat elismerést gyűjtötték be.

Forrás: DKV Zrt.

Exit mobile version