Futófesztivál lesz Debrecenben- módosul több járat útvonala

Fotó: Kiss Lóránt

Négy járatot érint a rendezvény.

Ismét megrendezik Debrecenben a Rotary Futófesztivált, a program több járat útvonalát is érinti– tájékoztatta szerkesztőségünket a DKV Zrt. A rendezvénynek a Nagyerdő ad otthont vasárnap, azaz szeptember 19-én, a futófesztivál ideje alatt

a 3A jelzésű trolibusz, a 16-os, 22-es és a 23Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Fotó: Kiss Lóránt

A járatok terelőútvonala

07:59 után induló 3A jelzésű trolibuszok a forgalomkorlátozások feloldásáig 3-as jelzéssel közlekednek a Köztemető, főkapuig és onnan vissza a Segner térig.

Eredeti útvonala – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu – Benczúr Gyula utca – Kassai út – eredeti útvonal

Kimaradó megállóhelyek: Hadházi út, vizsgaközpont, Nyíregyházi utca, Hadházi út 92., Sportuszoda, Főnix Csarnok

A 16-os járat a Baksay Sándor utca megállóhely után a Hadházi út – Bem tér – Füredi út – Egyetem sugárút – Nagyerdei körút – Pallagi út terelőútvonalon közlekedik.

A 07:55 után induló 22-es járatok a forgalomkorlátozások feloldásáig a Klinika megállóhely után visszafordulnak a Pallagi úti körforgalomban, majd a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekedik. A 22-es autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után az eredeti útvonalon közlekedik tovább.

A 23Y-os járat a Baksay Sándor utca megállóhely után a Hadházi út – Bem tér – Füredi út – Egyetem sugárút – Dóczy József utca terelőútvonalon közlekedik.

Kimaradó megállóhelyek: Oláh Gábor utca, Kardos utca

Exit mobile version