Gyűjts Te is csokit! Mi már megtettük +fotók

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Kőr Dáma Egyesület, a ColorPlay és a Debreceni Polgárőr Egyesület közös szervezésében újra kezdetét vette a Csoki Gyűjtő Akció. Szeretnék, ha a programba idén is bekapcsolódna számos köznevelési intézmény, közintézmény, civil szervezet, hatósági szerv, médiapartner és cég.  A tavalyi sikeres akció keretében sikerült 1000 nehéz sorsú gyermek ünnepét szebbé, édesebbé tenni – idén is ez a kitűzött cél. Központban a Fórum. Pénteken az Alföld Televízió és a hajdupress.hu munkatársai is hozzájárultak a kezdeményezés sikeréhez.

A 2014. évhez hasonlóan ez évben is több gyűjtőpontot építenének ki egy nagy és egységes hálózat formájában. A program fő gyűjtőhelye idén a Fórum Debrecen, ahova egy nagy gyűjtőládát helyeznek ki.  Az akció záró rendezvényét a LOVARDA Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban (2015. december 15-én 17.00 órától) rendezik meg, ahova közel 1000 nehéz sorsú gyermeket hívunk majd meg.

Az átadó ünnepségen részt vesz Dr. Barcsa Lajos, Debrecen város alpolgármestere, valamint Rácz Róbert, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is. A rendezvényen az édességek átadása mellett a gyermekek találkozhatnak majd újra a Mikulással is, valamint zenés gyermekműsorral és sztárvendégekkel is meglepik őket. A szervezők kitűzött célja, hogy idén is egy nagy közösségi összefogás keretében varázsoljanak mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára.

Csatlakozás a Csoki Gyűjtő Akcióhoz

Idén is várják munkahelyek, iskolák, egyéb intézmények jelentkezését, ahol kollektíven szeretnének gyűjteni édességeket a nehéz sorsú gyermekek részére.  Idén nem helyeznek ki ládákat az intézményekbe! A csatlakozó gyűjtőpontok közösségei kollektíven gyűjthetik az édességeket. December 9. és 11. között a Csoki Gyűjtő Akció Mikulása körbejárja a gyűjtőpontokat üres puttonyával, hogy összegyűjtse az iskolák felajánlásait, amit az átadó ünnepségre kismanói becsomagolnak a nehéz sorsú gyermekek részére.

Kapcsolat:

Buzás LajosBihari Állami Gondozottak Egyesülete (társszervező)

csokigyujtes@bage.hu | 0630 213 79 86 | http://www.bage.hu/csokigyujtes | http://www.facebook.com/csokigyujtes

Exit mobile version