Használatban az egyetem legmodernebb épülete

Kép: hirek.unideb.hu

Korábban bemutattuk, hogyan készült, a hallgatók pedig jövő héttől már használhatják is a Debreceni Egyetem (DE) új Learning Centerét. A Főépület és a DEAC sportlétesítményei között kialakított akadálymentesített, többfunkciós épület, mint azt a neve sugallja, az egyéni és a csoportos tanulást segíti, olvasható a hirek.unideb.hu-n.

A legkorszerűbb, XXI. századi körülmények között tanulhatnak ezentúl egyénileg, vagy kisebb nagyobb csoportokban a DE hallgatói a 3,4 milliárd forintos beruházásból épült 4250 négyzetméter alapterületű Learning Centerben. 

Mi van benne?

A DE Nemzetközi Oktatást Koordináló Központ igazgatója arról számolt be, hogy az egyetem magyar és külföldi hallgatói február hetedikétől, a 2021/22-as tanév 2. félévétől munkanapokon reggel 7:30-tól 22:00-ig használhatják majd a Learning Centert, ahol a tájékozódást többnyelvű információs rendszer segíti.

– A Debreceni Egyetem célja a versenyképesség további növelése a nemzetközi oktatási piacon, amelyhez ez, a magas minőséget képviselő épület is hozzájárulhat – hangsúlyozta Jenei Attila.

Forrás: Debreceni Egyetem Sajtóiroda – Ocs

Exit mobile version