Jogsi nélkül kötötte el főnöke kocsiját a hajdúdorogi férfi- az árokban állt meg

Fotó: police.hu

Elsőre talán jó ötletnek érezte a 39 éves hajdúdorogi férfi, hogy főnöke autójával kezdjen vezetni tanulni, a gyakorlat azonban nem őt igazolta. Érdekes történetről számolt be a balmazújvárosi rendőrség a police.hu-n.

A hatóságot november 22-én értesítette egy újszentmargiai férfi, miszerint az autóját a tanyája melletti árokban találta meg az oldalára borulva. A rendőrségnek nem kellett sokáig keresnie a lehetséges felelőst, hamar képbe került a férfi alkalmazottja, aki a tanyán dolgozott.

Fotó: police.hu

A nyomozás szerint, a 39 éves hajdúdorogi férfinak sosem volt jogosítványa, vezetni sem tanult korábban, mégis úgy érezte, itt az ideje elkezdeni. Főnöke autóját- a tudta nélkül– elkötötte, azzal indult bevásárolni. Nem jutott túl messzire, mindössze 2 kilométer megtétele után az árokban landolt. Az önképző vezetési gyorstalpaló során szerencsére nem sérült meg, azonban a tanyára – érthető okokból- már nem ment vissza, hátrahagyta a járművet és úgy döntött, inkább új munka után néz.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozást lezárták, az ügyet átadták az ügyészségnek.

Fotó: police.hu
Exit mobile version