Meztelen fotókkal zsarolják a magyar celebet

A TV2 reggeli műsorában adott interjút Gáspár Evelin, elmondása szerint ex párja a róla titokban készült meztelen fotókkal zaklatja.

Gáspár Evelin egy éves kapcsolatuk után még decemberben szakított párjával, akit rajtakapott, hogy volt barátnőjének üzenget. A volt párja azonban nem tudja elfogadni, hogy véget ért a kapcsolat, ezért eleinte virágcsokrokkal, otthonánál várva kérte, majd ezt követően durva szavakkal akarta kierőszakolni, hogy kezdjék újra. Gáspár Evelin letiltotta minden oldaláról, de a férfi rokonai telefonjáról tovább zaklatta, lelkileg zsarolta, fenyegette, autója szélvédőjét betörte, és hazugságokat terjesztett róla – mondta zaklatott állapotban a Mokka műsorában a sértett fél. Azt is elárulta, hogy a róla készült meztelen képek a beleegyezése nélkül, titokban készültek zuhanyozás közben, és többször kérte volt barátját, törölje azokat, de nem tette, helyette a férfi megosztotta a neten. Azóta a képek lekerültek, de így is több százan láthatták, és mint tudjuk, ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad.
Evelin az Instagram oldalán is megosztotta a történetét, amiben arról ír, hogy nem kiteregetni szeretné magánéletét, hanem felszólalva megvédeni magát, és segítséget nyújtani azoknak a nőtársainak akik hasonló helyzetbe kerültek. A 26 éves férfi ellen megtették a feljelentést.

Kép: Gáspár Evelin/ Instagram

Exit mobile version