Várva várt filmek

Várva várt filmek, amiket előbb nézhetünk meg, mint gondoltuk.
Nem kell lemondanunk a várva várt mozifilmekről, sőt előbb tekinthetjük meg őket, mint gondolnánk. A kijárási tilalom alatt a filmforgalmazóknak hála, nem maradunk le ezekről az újdonságokról. Egyes most debütált filmeket, de még későbbi premierű vetítéseket is hamarabb érhetünk el egy-egy strem-szolgáltatónál. Nassolnivalót bekészíteni, indulhat a filmmaraton!

Előre – Családi animáció
Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban.

Még mindig hiszek – Romantikus zenés dráma
A fiatal zenész, Jeremy élete akkor teljesedik ki igazán, mikor rátalál lelki társára, Melissára. Jeremy eltökélten hisz abban, hogy kettejük végtelen szerelme bármire képessé teszi őket és együtt még azt a gyilkos kórt is legyőzhetik, ami megtámadta Melissát.

Emma – Vígjáték, dráma
Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban.

The way back – Sportfilm
Jack Cunningham alkoholista építőmunkás. Egy nap azonban telefonhívást kap, állást ajánlanak neki egy katolikus középiskolában, arra kérik legyen régi csapatának kosárlabda edzője.

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) – Akciófilm, krimi
Harley Quinn úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcolnak.

A láthatatlan ember – Sci-fi, horror
Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát.

Sonic, a sündisznó – Animációs kalandfilm
Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el.

Vadászat – Akcióthriller, horror
Tizenkét idegen egy tisztáson ébred. Nem tudják, hol vannak, és hogy kerültek oda. Nem tudják, hogy egy nagyon különleges célból lettek kiválasztva. Ez a cél pedig a Vadászat.

Jégvarázs 2 – Animációs vígjáték, musical
Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára.
Barátaival együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra.

Star Wars: Skywalker kora – Sci-fi, akciófilm
A Skywalker saga lenyűgöző befejezésében új legendák születnek, és megvívják a végső csatát a
szabadságért.

(Forrás: joy.hu)

Exit mobile version