Felhasználói feltételek

Irányelveink fontos szerepet játszanak abban, hogy fenntartsuk felhasználóink pozitív tapasztalatait. Kérjük, szolgáltatásaink (“Szolgáltatások”) használatakor tartsd be ezeket az irányelveket. Ha az irányelveink esetleges megsértéséről értesülünk, kivizsgálhatjuk az esetet, és megtehetjük a megfelelő lépéseket, például korlátozhatjuk vagy megszüntethetjük a felhasználó hozzáférését a Szolgáltatásokhoz, függetlenül az előfizetési státuszára.

Az irányelveinkről és az Általános Szerződési Feltételeinkről

Ezeket az irányelveket módosíthatjuk, ezért rendszeresen látogass vissza ide. Az irányelveink alkalmazásakor művészi, oktatási vagy dokumentációs szempontok alapján kivételt tehetünk; kivételt tehetünk akkor is, ha a lépések elmaradásából más lényeges előnyök származnak a nyilvánosság számára.
Ezek az irányelvek általában vonatkoznak a felhasználó által a Szolgáltatásokban közzétett tartalmakra.

Potenciális problémák bejelentése

Ha olyan tartalommal vagy felhasználóval találkozol, amely vagy aki vélhetőleg sérti a fenti irányelveket, jelentsd nekünk az hajdupress@hajdupress.hu e-mail címen.

Amit illik betartani

1. Törvényellenes tevékenységek
Ne használd a szolgáltatásainkat törvényellenes tevékenységekre vagy veszélyes és törvényellenes tettek hirdetésére.

2. Kártékony termékek
Ne továbbíts és ne tégy közzé vírusokat, rosszindulatú programokat vagy más kártékony, illetve pusztító hatású programkódokat. Ne terjessz olyan tartalmakat, amelyek kárt okoznak a GastroMaps vagy mások hálózataiban, szervereiben vagy más infrastruktúrájában, illetve zavarják azokat.

3. Gyűlöletkeltés
Ne terjessz olyan tartalmakat, amelyek egyes társadalmi csoportokkal szemben faji vagy etnikai származás, vallás, betegség, nem, életkor, időskori állapot, szexuális orientáció, illetve nemi identitás alapján gyűlöletet vagy erőszakot szíthatnak.

4. Személyes és bizalmas információk
Engedélyük nélkül ne terjeszd mások személyes vagy bizalmas adatait, például hitelkártyaszámukat, személyi számukat vagy fiókjelszavaikat.

5. Jogtalan fiókhasználat
Engedélyük nélkül ne használd mások fiókját. Ne használd szolgáltatásainkat adathalászat jellegű tevékenységekre.

6. A gyermekek biztonsága
Ne terjessz gyermekeket kihasználó tartalmakat.

7. Spam
Ne küldj, ne tégy közzé spam jellegű leveleket, linkeket, például kéretlen reklám- vagy kereskedelmi célú tartalmakat, illetve kéretlen vagy tömeges szórólapot.

8. A rangsorolás manipulálása
Ne manipuláld a rangsorolást vagy a relevanciát például ismétlődő vagy félrevezető kulcsszavakkal, illetve metaadatokkal.

9. Szerencsejáték
Ne terjessz olyan tartalmakat, amelyek elősegítik az internetes szerencsejátékot, például a kaszinót, a sportfogadást vagy a lottót.

10. Nyílt szexuális tartalom
Ne terjessz meztelenséget, szexuális aktust vagy nyílt szexualitást ábrázoló tartalmakat. Ne irányíts forgalmat kereskedelmi pornográf webhelyekre.
A profilképed (beleértve a felhasználó egységed logóját is) nem ábrázolhat felnőtteknek szóló vagy sértő tartalmat. Ne használj például olyan fotót, amelyen valakinek a hátsója vagy dekoltázsa látható közeli képen.

11. Erőszakos vagy kötekedő magatartás
Ne terjessz öncélú erőszakot ábrázoló tartalmakat. Ne fenyegess másokat és ne kötekedj másokkal.

12. Mások személyi adataival való visszaélés és megtévesztő magatartás
Ne használd termékeinket mások személyi adataival való visszaélés céljából.

13. A megjelenített név
A spam elleni harc és a hamis profilok megakadályozása érdekében kérjük, használd azt a nevet, amelyen ismerőseid, családtagjaid és munkatársaid ismernek. A HajduPress az azonosítás szempontjából sokkal előnyösebb Kereszt és Vezetékneved jeleníti meg.
 

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

%d bloggers like this: