A finomságok mellett az aktuális trendek is terítéken voltak.
Rekordkísérlet, telt házas koncertek, szakmai beszélgetések – nem csupán ízletesre, de izgalmasra is sikerült az idei Zamat Fesztivál. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Marnevall Zrt. egy 2,3 négyzetméteres rántott húst készített.
A fogás 150-szer nagyobb volt egy normál méretű rántott húsnál. A rekord összejött, amit a Magyar Rekordok Szövetsége hitelesített is. Az óriás rántott hús mellett élőben kísérhette végig sztárséfek főzését is a közönség, de szakmai beszélgetéseknek is tanúi lehettek,
A gourmet fogások mellett a desszert a divat volt,
amit a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont tálalt.
Kiss Lóránt, a HajduPress fotósa minden nap a helyszínen volt, a képeiből most az olvasóinknak is szervírozunk némi kóstolót.
Hozzászólások