Legendák éjszakáját rendezik meg a debreceni Hotel Lyciumban április 23-án, szombaton 18 órától: a nagyszabású esemény egy egyedülálló élményvacsora lesz legendás debreceni séfekkel!
A legendák:
Boros László
Chef – Venesz – díjas Mesterszakács
(Szabadság Étterem, Aranybika Szálloda, Hungária Étterem, Városháza Étterem)
Fábián András
Chef – Mesterszakács
(Szabadság Étterem, Hungária Étterem, Pulykakakas Étterem, Cívis Hotel)
Fehér Gábor
Chef – Mesterszakács
(Aranybika Szálloda, Csillag Étterem, Lucullus Étterem)

Menü
„Ízelítő három alapanyagra”
Zsírjában dinsztelt kacsamáj almával,
Borjú tatár friss rozmaringgal,
Füstölt pisztrángpástétom omlós tésztán, zöldségek, saláták, vajas pirítós
Leves
Tárkonyos bárány raguleves kapros túrógombócokkal
Főétel
Mangailcaszűz sajtos gombakalappal, kakukkfüves merlot mártással
Szalonnában sült szarvasgerinc aszalt meggy raguval
Mandulás brokkoli pudinggal, apró vajas burgonyákkal, „három répával”
Desszert kóstoló
Somlói gombóc, diókocka sajtos vaníliakrémmel és karamellmártással,
Eperkrém kehelyben










Hozzászólások