2025. december 23. kedd
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Felhasználói feltételek
  • Adatkezelés
hajdupress.hu
  • Régió
  • Belföld
  • Külföld
  • Sport
  • Kult
  • Üzlet
  • DíszUDvar
  • TrendFórum
  • ALFÖLD TV
  • English
  • Deutsch
  • Română
Nincs találat
Összes találat
hajdupress.hu
  • Régió
  • Belföld
  • Külföld
  • Sport
  • Kult
  • Üzlet
  • DíszUDvar
  • TrendFórum
  • ALFÖLD TV
  • English
  • Deutsch
  • Română
Nincs találat
Összes találat
hajdupress.hu
Home Külföld

A magyar csapat bronzérmes lett a Bocuse D’Or világversenyen

Kiss Tamás Szerző Kiss Tamás
2023/01/24
kategória: Külföld, Régió
2 0
0
A magyar csapat bronzérmes lett a Bocuse D’Or világversenyen

Forrás: facebook.com/Magyar Bocuse d'Or Akadémia

FacebookTwitterE-mail

Magyarország bronzérmes lett a legrangosabb szakács világversenyen, a Bocuse D’Oron Lyonban 2023. január 23-án. Az ezüstöt Norvégia vihette haza. A versenyt Dánia nyerte. A társadalmi felelősségvállalás díját Mexikó nyerte, a legjobb commis (kukta) Norvégiáé, a legjobb haltál a svédeké, a legjobb tányértémát a franciák készítették, és a gyerekzsűri kedvence Japán lett. A magyar csapat már többször szerepelt a döntőben, de először került dobogóra.

A magyar csapat (Dalnoki Bence séf és a debreceni származású Nyikos Patrik commis; Széll Tamás és Szulló Szabina felkészítésével) a Bocuse D’Or verseny európai döntőjén ezüstérmes lett, így jutottak ki a lyoni világversenyre, ahol 24 csapattal szálltak szembe. A szervezők a versenyt online streamelték élőben angol és francia nyelven.

Dalnoki a két Michelin csillagos Stand sous séfje, a felkészítők pedig a Stand éttermek tulajdonosai.

A magyar csapat négy hónapja erre a versenyre edzett, újra és újra előkészítették, grammra kimérték az alapanyagokat, úgy, ahogy a versenyelőírások engedik, a felkészülés során minden nap le is főzték a versenytányérokat.

A magyar csapatot bemutató kisfilm:

A szabályok rettentő bonyolultak, ráadásul gyakran változtatják őket.

A Bocuse d’Or a világ legrangosabb szakácsversenye.

Forrás: Magyar Bocuse d’Or Akadémia és Telex

Megosztás:

  • Click to share on X (Opens in new window) X
  • Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
  • More
  • Click to share on Reddit (Opens in new window) Reddit
  • Click to share on Telegram (Opens in new window) Telegram
  • Click to share on WhatsApp (Opens in new window) WhatsApp

Like this:

Like Loading...

Related

Tags: bronzéremdebrecenGasztronómiakülföldKiemeltlyonMagyarországrégióverseny
Előző Cikk

Légpuskával lőtt rá a szomszéd macskájára

Következő Cikk

Elgázoltak egy szabályosan közlekedő nyíregyházi kerékpárost

KapcsolódóCikk

Csillag Születik – Dobogós helyen végzett a debreceni táncosokból is álló PSZD
Belföld

Csillag Születik – Dobogós helyen végzett a debreceni táncosokból is álló PSZD

2025.12.22.
Gyorsfagyasztott szamócát hívott vissza a SPAR
Belföld

Gyorsfagyasztott szamócát hívott vissza a SPAR

2025.12.22.
Elhunyt Chris Rea brit énekes-zeneszerző
Külföld

Elhunyt Chris Rea brit énekes-zeneszerző

2025.12.22.
Következő Cikk
Elgázoltak egy szabályosan közlekedő nyíregyházi kerékpárost

Elgázoltak egy szabályosan közlekedő nyíregyházi kerékpárost

Hozzászólások

CIKKAJÁNLÓ

Veszélyessé vált a levegő minősége Debrecenben

Veszélyessé vált a levegő minősége Debrecenben

2025.12.18.
Budapest után Debrecenben is lehet ország- és vármegyebérlettel utazni

Budapest után Debrecenben is lehet ország- és vármegyebérlettel utazni

2025.12.16.
Halálos közúti baleset történt az M4-esen

Halálos közúti baleset történt az M4-esen

2025.12.21.
Kigyulladt egy családi ház Mikepércsen

Kigyulladt egy családi ház Mikepércsen

2025.12.19.

ROVATOK

  • AlföldTv
  • Életmód
  • Üzlet
  • Belföld
  • DíszUDvar
  • Deutsch
  • Egyéb kategória
  • English
  • gazdaság
  • Könyvespolc.On
  • Külföld
  • Kult
  • Régió
  • Română
  • Sport
  • Színes
  • Tech
  • TrendFórum
  • Tudomány

KÖVESS MINKET

NÉPSZERŰ

  • Elhunyt Babik Barbara televíziós szerkesztő-műsorvezető

    Elhunyt Babik Barbara televíziós szerkesztő-műsorvezető

    9388 Megosztás
    Share 3755 Tweet 2347
  • Lángolt egy hotel Nyíradony- Tamásipusztában

    8843 Megosztás
    Share 3537 Tweet 2211
  • Húsevő baktérium végezhetett Vadász Zsolttal

    3273 Megosztás
    Share 1309 Tweet 818
  • Meghalt Varga Zita, a Debreceni Egyetem GDPR Központ vezetője

    3218 Megosztás
    Share 1287 Tweet 805
  • Tizenketten tűntek el Debrecenben a múlt héten

    3144 Megosztás
    Share 1258 Tweet 786
hajdupress.hu

HajduPress - Lapozz a Hírekben!

Kövessen minket a közösségi médiában:

Legfrissebb hírek

  • Csillag Születik – Dobogós helyen végzett a debreceni táncosokból is álló PSZD
  • Az első lakás megszerzése: hogyan találja meg új otthonát az ingatlanpiacon?
  • Hogyan válik láthatóvá a fejlődés az üzleti világban?
  • Gyorsfagyasztott szamócát hívott vissza a SPAR
  • Elhunyt Chris Rea brit énekes-zeneszerző
  • Karácsony előtti stressz: miért fáradunk el pont az ünnepek előtt?
  • Kamionos demonstráció Budapesten: a fuvarozók a megemelt útdíjak ellen tiltakoznak

Rovatok

  • AlföldTv
  • Életmód
  • Üzlet
  • Belföld
  • DíszUDvar
  • Deutsch
  • Egyéb kategória
  • English
  • gazdaság
  • Könyvespolc.On
  • Külföld
  • Kult
  • Régió
  • Română
  • Sport
  • Színes
  • Tech
  • TrendFórum
  • Tudomány

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel levelezőlistánkra, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről!

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Felhasználói feltételek
  • Adatkezelés

HajduPress © 2025 Minden jog fenntartva.

Nincs találat
Összes találat
  • Régió
  • Belföld
  • Külföld
  • Sport
  • Kult
  • Üzlet
  • Díszudvar
  • Trendfórum
  • ALFÖLD TV
  • English
  • Deutsch
  • Română

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Discover more from hajdupress.hu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

%d