Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal szervezett Bringás reggelit a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (MÉK), valamint a Gazdaságtudományi Kar (GTK).
A pallagi tangazdaság jóvoltából friss, ropogós almával, illetve a MÉK és Balmaz Sütöde Kft. által közösen készített ízletes péksüteményekkel köszönte meg az egyetem két kara a környezettudatosságot, hiszen akik kerékpárral érkeztek szerdán délelőtt a Böszörményi úti campusra, azoknak nem volt gondja a reggelire – közölte az unideb.hu
A szervezők nem titkolt célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges, fenntartható életmódra és a rendszeres testmozgásra. Ily módon is szerették volna támogatni a kerékpáros közlekedés elterjedését az egyetemi polgárok körében és zöldülésre ösztönözni őket.










Hozzászólások