Minőségi ételek és italok fogyasztása egyaránt – ezt kínálja a Carol Gasztoműhely, ahol a főzés minden csínját-bínját elsajátíthatják a gasztronómia kedvelői. Debrecenben a Carol Art&Cafe mellett, ahol eddig a különleges kávék és sütemények ízvilágát élvezhették a vendégek, márciusban megnyitotta kapuit az a főzőiskola, ahol élményeket szerezhetnek azok, akik érdeklődnek a konyhaművészet iránt.
A Carol Gasztroműhelyben fontosnak tartják az értékes időtöltést és a minőségi fogyasztást, legyen szó akár kávézásról, akár főzésről. A kávézó mellett újonnan megnyílt főzőiskola nem csak a húsimádóknak, hanem a vegetáriánusok és a vegánok számára is kedvezni szeretne. Kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak, a konyhaművészetet kedvelő férfiaknak és gyerekeknek egyaránt indítanak kurzusokat a különböző technikák, trükkök elsajátításához. Mindezt minőségi alapanyagok és magas minősítéssel rendelkező séfek segítségével.
„Mi nem csupán egy kávézó vagyunk, annál sokkal több. Egy életstílust viszünk, illetve fontos számunkra az, hogy a vendégek ne csak egy kávét kapjanak. Támogatjuk azokat az embereket, akik az első lépéseiket teszik meg az útjuk során” – hangsúlyozta a Carol Gasztroműhely megálmodója, Rácz Karolina.
A videóban betekintést nyerhetnek a főzőiskola megnyitó rendezvényébe és abba, hogy milyen életérzést kíván átadni a Carol Gasztroműhely.
Babik Barbara
(x)










Hozzászólások