Az Alföld Televízió nézői már jól ismerhetnek téged, mint a Páratlan Debreceni Párosok műsorvezetőjét. Azoknak, akik még nem ismernek mesélj magadról, hogyan kerültél a televízió képernyőjére?
Két éve a Devidion- Aquaticum Debrecen Termál&Wellness Hotel ****együttműködéssel elindult egy sorozat Debreceni Exkluzív Esték címmel, ahol közismert előadókkal beszélgettem. A cél az volt, hogy mind a debreceni közönség, mind a szállóvendégek egy-egy közkedvelt előadójukat, színészüket, énekesüket közelebbről is megismerhessék. Általában egy-egy koncerten, színházi előadáson nincs lehetőség szűkebb körben beszélgetni, ezeken az estéken pedig a közönség bevonásával egy exkluzívabb, közvetlenebb diskurzus valósulhatott meg egy nagyon szép szállodai környezetben. Papp Csillával, az Alföld Televízió vezetőjével akkor ismerkedtem meg, amikor Majoros Péter (Majka) volt a beszélgetőtársam és összekötöttem őket egy szakmai beszélgetésre. Akkor még nem is gondoltam, hogy egy kölcsönösen jó együttműködés indul el közöttünk. A Páratlan Debreceni Párosok volt az első saját műsorom, amelynek öteletét a cívisvároshoz való kötődés és az akkori, vállalkozásokkal kapcsolatos munkám adta.
Hamarosan egy teljesen új műsorban is láthatunk majd, hiszen indul a Karrier a Hortobágyról. Honnan jött ez az ötlet és miért a Hortobágy került fókuszba?
Az ötletet mindig az újdonság iránti vágy adja, és ehhez hozzájárul még a környezet, amiben élünk, az érzsek, amelyek velünk vannak. Szerettem volna csinálni valamit, ami még nincs, de nagy érdeklődésre adhat számot, és meg van töltve érzelemmel, hitelességgel. Hortobágy egy közkedvelt turisztikai célpont, a puszta világáról híres tájegység, de vajon milyen az ott élők szemszögéből? A nézők megismerkedhetnek azokkal, akik Hortobágyon nőttek fel és mára már nagyon szép karriert futottak be, szakmájuk kiemelekdő egyéniségei lettek, vagy éppen Hortobágyon építették fel karrierjüket. Másrészt pedig én is itt éltem, a mai napig kötődöm Hortobágyhoz!

Hogyan képzeljük el a műsort, kiket láthatunk majd benne?
Hortobágy egy-egy meghatározó helyszínén közvetlen hangulatban eltöltött beszélgetésekre számíthatnak a nézők. A műsorban olyan személyek jelennek meg, akik itt éltek, itt nőttek fel, vagy éppen ma élnek, dolgoznak a Hortobágyon. Csak, hogy néhány nevet megemlítsek, személyesebb oldaláról ismerhetik meg Hajdu Steve színészt, Dr. Déri János állatorvost, Török Nándort a Hortobágyi Kemencés Vendégház tulajdonosát, Kovács Attilát a Chrome RT. frontemberét, Fintha Gábort a Magyar Fogathajtó Válogatott egykori szövetségi kapitányát és Hortobágy község polgármesterét, Jakab Ádámot is.
Ezúttal milyen tapasztalatokat szereztél a forgatások alatt? Másabb volt-e az előzőeknél? Volt-e valami, ami nehézséget okozott vagy éppen olyan pozitív élményt adott, amit eddig még nem éltél át?
Folyamatos tanulást és élményt jelent. A Karrier a Hortobágyról című műsorral ismét kaptam egy lehetőséget, amiért nagyon hálás vagyok! Köszönöm az Alföld Televízió vezetésének, a stábnak, hogy mindenben segítettek, nagyon jól éreztem magam a közös munka során. Az elején, amikor kipróbáltam magam, mint műsorvezető szokatlan volt, mivel ez egy teljesen új kihívást jelentett.én nem ezt tanultam. A Karrier a Hortobágyról című műsorral kapcsolatban a legnagyobb pluszt az adja számomra, hogy bemutathatom azt a helyet, ahol felnőttem és adhatok egy kicsit abból a hangulatból, ami jellemzi ezt a közösséget.
Mivel foglalkozol a televíziózás mellett?
Üzleti találkozókat szervezek, céges események koordinálásában veszek részt és ez ma már ötvöződik a vállalkozások televíziós népszerűsítésével is.
Esetleg van-e már elképzelésed, hogy mi lenne a következő műsor, amibe szívesen belevágnál?
Természetesen van, igen. Több is! Egy része vállakozásokhoz kötődik, másrészt pedig egy nagyon kedves feladat előtt állok, gyermekműsort is vezethetek majd. Nagyon várom és remélem, hogy hamarosan beszámolhatunk róla!
A Karrier a Hortobágyról című új műsor első része szeptember 17-én este 20:20-kor kezdődik. Hetente ugyanebben az időpontban jelentkezik a műsor újabb beszélgetésekkel.
Hozzászólások