A nap végén a meleg otthonunkban, vagy hideg reggeleken egy mennyei forró csokoládé csodát művelhet. Próbáld most ki a fehér csoki változatát!
Hozzávalók 4 pohárnyi adaghoz:
250 gramm fehér csoki
2 evőkanál narancslikőr/ vagy narancs juice
750 ml tej
tejszínhab
ízlés szerint egy kis fahéj
Elkészítés:
- A 200 grammot tördeljük fel, a maradék 50 grammot hagyjuk meg díszítésnek.
- A feltördelt csokit tegyük egy edénybe, és hevítsük fel a tejjel, ameddig el nem olvadnak a darabok.
- A csokis tejhez adjuk hozzá a narancslikőrt, vagy juice-t, keverjük össze és adagoljuk ki négy pohárba.
- A felvert tejszínhabbal, egy csipet fahéjjal és a megmaradt fehércsoki reszelékével díszítsük.
Fotó: Shutterstock
Hozzászólások