Készíts fehér forrócsokit

A nap végén a meleg otthonunkban, vagy hideg reggeleken egy mennyei forró csokoládé csodát művelhet. Próbáld most ki a fehér csoki változatát!

Hozzávalók 4 pohárnyi adaghoz:

250 gramm fehér csoki
2 evőkanál narancslikőr/ vagy narancs juice
750 ml tej
tejszínhab
ízlés szerint egy kis fahéj

Elkészítés:

  1. A 200 grammot tördeljük fel, a maradék 50 grammot hagyjuk meg díszítésnek.
  2. A feltördelt csokit tegyük egy edénybe, és hevítsük fel a tejjel, ameddig el nem olvadnak a darabok.
  3. A csokis tejhez adjuk hozzá a narancslikőrt, vagy juice-t, keverjük össze és adagoljuk ki négy pohárba.
  4. A felvert tejszínhabbal, egy csipet fahéjjal és a megmaradt fehércsoki reszelékével díszítsük.

Fotó: Shutterstock

Exit mobile version