Nem szólhat másról a vasárnap, mint az isteni illatokról, amelyek a lakásban terjengenek és a finom ízekről, ínyenc ízélményekről. Hoztunk egy isteni hétvégi receptet, amellyel kényeztethetjük a család ízlelőbimbóit. Mutatjuk!
Hozzávalók:
- 15 dkg vaj
- 1 csomag réteslap
- 25 dkg sziréne (fehér juhsajt)
- 5 tojás
- 4 dl joghurt
Egy kivajazott tepsibe beletesszük a réteslapokat úgy, hogy 2-3 laponként megkenjük olvasztott vajjal. Erre rászórjuk az apróra tördelt juhsajtot (ezt mi feta sajttal helyettesítettük), majd ráöntjük a tojásokból és a joghurtból készült keveréket. A tetejére vajdarabkákat vagdosunk, és a 170-180 fokos sütőben körülbelül 30 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük, és 10 percre konyharuhával letakarjuk. Melegen és hidegen egyaránt finom.
Jó étvágyat!
Recept: vidékíze.hu










Hozzászólások