Immár harmadízben rendezik meg a debreceni Hotel Lycium Átrium éttermében a Világbajnok Chefek Éjszakáját.
Az élményvacsora időpontja: 2015. május 16., szombat 18:00 óra.
Akik a fogásokért felelnek:
Breitenbach Rezső chef (Hotel Lycium)
többszörös Olimpiai, Európa- bajnoki, Világbajnoki aranyérmes
Breitenbach Attila chef (Malom Hotel)
többszörös Olimpiai, Európa- bajnoki, Világbajnoki aranyérmes
Mile József executive chef (Aquaticum Termál és Wellness Hotel)
többszörös Olimpiai, Európa- bajnoki, Világbajnoki aranyérmes
Rédai Attila executive chef (Calico Jack Pub)
többszörös Olimpiai, Európa- bajnoki, Világbajnoki aranyérmes
Gonda Attila executive chef (Hotel Silversuperior Hajdúszoboszló)
többszörös Olimpiai, Európa- bajnoki, Világbajnoki aranyérmes
A világbajnok menü:
Előétel
Vörös tonhal zöldalmás angol zellerrel, diós keksszel,
Garnéla farok cékla tzatzikivel,
Tőkehalmáj brulée rákszirommal
Leves
Kakasgulyás erőleves füstölt kakasmell carpaccioval
1. Főétel
Préselt nyúl cukorborsópürével, polentával
2. Főétel
Argentin marhalapocka csirággal, gyömbéres fűszeres édesburgonyával, meleg sültpaprika-salátával
Desszert
Mogyorókrémes pralinészelet chocolate ganache-al










Hozzászólások